europaletish-slide1
- Relocare Industriala
- Servicii Relocare
- Logistica
- Profesionalism
mobvip-europaletish2
Image is not available
Image is not available
AMBALARE INDUSTRIALA PENTRU EXPORT

Europaleti Second-Hand

Mob Vip este o companie cu traditie de peste 10 ani in comertul paletilor reconditionati, ambalejelor din lemn tratat conform standardului international ISPM15, amararea si ancorarea marfurilor ce sunt transportate atat terestru cat si maritim.

Unul dintre aceste segmente este productia de ambalaje din lemn si tratament termic aplicat materialului lemnos in conformitate cu standardul ISPM15, iar in prezent avem clienti ce se numara printre marile companii exportatoare de piese, subansamble si echipamente in intreaga lume.

Ambalajele din lemn si europaletii sunt elemente necesare in efectuarea unei operatiuni de export, si numai cu produsele noastre acest lucru devine posibil.

Preturile convenabile, calitatea produselor si livrarea la timp sunt atuurile noastre de baza.

Pentru viitor planul nostru este sa marim cifra de afaceri si numarul de clienti, atat pe plan intern cat si extern, sa dezvoltam liniile de productie si sa marim numarul si calitatea produselor si serviciilor noastre la nivelul standardelor UE, pentru a ramane in continuare printre firmele performante din Romania pe aceste segmente de piata.